FiT FiT
Fundació Formació i Treball

Menús de Nadal - D'ins

Ja tenim els menús de Nadal: quatre propostes diferents en les quaen lesquals podreu gaudir dels àpats més tradicionals d'aquestes dates.

Descripción

Menú 1: Aperitius: Piruletes de formatge i Croquetes variades; Primer: Sopa de galets amb pilotetes de carn d'olla; Segon: Pollastre rostit amb fruits secs; Postres: Tronc de Nadal i Cafè i infusions Novell amb assortiment de torrons. Preu 25,00€ +10% IVA.


Menú 2: Aperitiu: Croquetes variades; Primer: milfulles d'espàrrecs verds amb b rie ó Niu d'amanida amb tomàquet concassé i llagostins arrebossats amb sèsam; Segon: Tronc de lluç amb salsa americana i patates panadera ó Secret gratinat a la mostassa anciene i graten dauphinois; Postres: Tronc de Nadal i Cafè i infusions Novell amb assortiment de torrons. Preu 28,00€ +10% IVA.


Menú 3: Aperitiu: Croquetes variades; Primer: Tàrtar de tonyina amb guacamole ó Risotto de ceps i trompetes de la mort; Segon: Llobarro amb tallarins vegetals al pil-pil de pebrot verd ó Magret d'ànec amb salsa de fruits vermells i puré de castanyes; Postres: Tronc de Nadal i Cafè i infusions Novell amb assortiment de torrons. Preu 31,00€ +10% IVA.


Menú 4: Primers: Croquetes variades, broqueta de patates, pop i all i oli verd, torrades amb carpaccio de bacallà, coca amb tomàquet i pernil ibèric i Tàrtar de salmó amb taronja; Segon: Turbot al forn amb puré de carxofes ó Entrecot amb wok de verdures i formatge de cabra gratinat; Postres: Tronc de Nadal i Cafè i infusions Novell amb assortiment de torrons. Preu 35,00€ +10% IVA.


Tots els menús inclouen vins i cava. També tenim servei de nit i càtering. Contacta amb nosaltres!

Ámbito de actuación

ODS

  • ODS 12 - Producción y consumo responsable

Beneficiarios

Mujeres, Desempleados, Inmigrantes, Refugiados

Formas de colaboración

Compras / Contratación servicios

Más información

Ámbito geográfico del proyecto

spain--ccaa